Xtrazex – Funkció – Vélemények

Rate this post

Xtrazex – Funkció – VéleményekXtrazex Afrodiziákumok volna a végtelenségig. Orvosi szövegek az ókori Hungary, Kína, Egyiptom minden hirdetik a szexuális előnyeit több tucat furcsa gyakorlat, termékek. Azt javasoljuk, hogy minden friss szűretlen méz aligátor heréit, hogy a mojo emelkedik. Míg a lista afrodiziákumok változó kultúrák, a meghajtó eléréséhez csúcs szexuális teljesítmény ugyanaz marad.

Mindenki azt akarja, hogy a titkos “cheat kód,” hogy a jó szex. Ők bármire hajlandó, hogy megtalálja.

MI AZ AFRODIZIÁKUM?

Afrodiziákum bármilyen, az “Étel, ital, vagy drog, ami felkelti a szexuális vágy.” Őszintén szólva, ez egy tág meghatározás, amely lehetővé teszi, némi mozgásteret, de általában afrodiziákumok úgy, mint a szex fokozó ételek (osztrigát) , erős tonikot vagy italokat (szerelmi bájital a 9-es számú). Az egyetlen probléma az, hogy hogyan mérjük a fokozott éberség? Mik a kritériumai a “sikeres” afrodiziákumok?

Xtrazex – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Xtrazex – akció – vélemények – tapasztalatok – magyarSajnos, a legtöbb afrodiziákum azt állítja,…eltúlzott, hogy mondjuk a legkevésbé. Van azonban néhány érdekes orvosi megállapítások egy marék szexi fokozó. Úgy tűnik, hogy néhány afrodiziákumok több, mint kígyó olaj magyar Xtrazex összetevok;

Itt egy orvosi mélyre magyar Xtrazex összetevok merülni a politikus azt állítja, potenciális előnyöket, lapos ki a mítoszok veszik körül a világ legnépszerűbb (bizarr) afrodiziákumok.

A SZÁRMAZÁSI AFRODIZIÁKUMOK

Ha elfelejtetted volna a klasszikus görög, az “afrodiziákum” származik, Aphrodité, a görög istennő, a szexuális szerelem s a szépség. A név származik “vélemények akció aphros”—a görög szó a hab, pedig kapcsolódik a furcsa grafikus eredetű történet.

Afrodiziákumok vélemények akció tapasztalatok Vásárlás

Szerint a görög mítosz, Aphrodité volt a “született a hab” jönnek létre, amikor a Chronos (Zeusz apa) vágva Uránusz’ nemi szervek (Zeusz nagyapa), valamint dobta a nemi szervek a tengerbe. Az, hogy tapasztalatok Vásárlás milyen erős Uránusz volt. Nem elég a romantikus történet számítottál, mi?

A következő alkalommal, amikor valaki azt állítja, nem egy “igazi romantikus” emlékeztesse őket, hogy Aphrodité által létrehozott dobott egy levágott pénisszel az óceánba.

Elég különös, hogy ez az erőszakos elején, hogy Aphrodité valójában tökéletesen összhangban van néhány teljesen őrült afrodiziákumok, amelyek bukkant fel az évszázadok során.

BIZARR TÖRTÉNELMI AFRODIZIÁKUMOK

Afrodiziákumok már minden igénynek a korok.

A 8. – ik században, Samhita a Sushruta azt állította, hogy:

Xtrazex – kompozíció – hozzászólások – összetevok

Xtrazex – kompozíció – hozzászólások – összetevok“Tisztított vaj kell, főtt tojás vagy a herék az alligátorok, egereknek, békák, verebek,” hogy ha a férfiak “kenje a talp [a] láb, ez a keverék, ő képes lesz arra, hogy látogasson el egy nő töretlen életerő, amíg ő nem ér a földre a lábát.”

Beszéljünk egy magas tétes játék “a föld láva.”

A Huang-Ti Nei Ching-hez, a hagyományos Kínai orvosi szöveget 2600 BC, listák afrodiziákum bájital 22 hozzávalókat, hogy a császár ivott, mielőtt a “szerelt 1200 nők, a halhatatlanságra.” Ha csak tudtuk, hogy a recept.

TÖBB BIZARR TÖRTÉNELMI AFRODIZIÁKUMOK Xtrazex összetevok

Afrodiziákumok Xtrazex összetevok

Az ősi Egyiptomiak maszatos egy krokodil szív keverék a pénisz

A görög filozófus, Plinius azt állította, hogy a mandrake root fokozott hatékonyságot, mert úgy néz ki, hozzászólások kompozíció mint a női nemi szervek

Az ősi Kínai megette a nemi szervek állatok

A rómaiak néha fogyasztani, a sperma, a fiatal férfiak, arra gondoltam, hogy át “ifjúkori férfiasságát”

Tengeri hal, kagyló *köhögés* osztriga *köhögés* már tisztelik, mint afrodiziákumok évszázadok óta, hozzászólások kompozíció részben azért, mert az a kapcsolat, hogy “seafoam született” Aphrodité

A keretszerződés marzu, vagyis romlott sajt tele van a férgek egy afrodiziákum Szardínián

Durian—az egyik legbüdösebb gyümölcs a világon—maximum a afrodiziákum lista Délkelet-Ázsiában

Orvvadászok eladni alapoktól orrszarvú szarva, hogy a férfiak Afrikában (túl), hogy növelje a hatékonyságot annak ellenére, hogy minden bizonyíték az ellenkezőjére

De mit jelent az, hogy az orvosi tudomány szól ezeket az állításokat? Vannak-e valódi előnye, hogy ezek a furcsa afrodiziákumok? A meglepő válasz az, hogy—talán. Itt van egy pillantást négy példa a (potenciális) tudományos előnyök afrodiziákumok.

OSZTRIGA: CINK MEGLEPŐEN SZEXI

afrodiziákumok

Xtrazex – mellékhatások – kamu – fórum

Amikor azt mondod, “afrodiziákum,” a legtöbb ember a képet az osztriga. Casanova magát állítólag megette 50 nyers osztrigát reggeli fenntartani a férfiasság, állóképesség, akkor igaznak kell lennie, igaz? Valójában a tudomány meglepően pozitív, amikor ezek a burleszk kagylók—különösen annak tekintetében, hogy a táplálkozás, illetve a szexuális egészség.

A cink nélkülözhetetlen a sperma fejlesztés

Osztriga gazdag cink, ami elengedhetetlen a szexuális érés, a sperma fejlesztés. Nyers osztrigát is tartalmaznak két aminosav—D-Aszparaginsav, N-metil-D-Aszparaginsav (NMDA)—kimutatták, hogy növeli a szintet nemi hormonok. A patkányok.

Mi van az emberekkel? Nem volt tanulmányok, amelyek közvetlenül vizsgált szexuális válasz, vagy elégedettség az emberek a osztrigát enni, de a tudomány, hogy mi van velük, meglepően ígéretes.

CSOKOLÁDÉ: TÖBBNYIRE CSAK FINOM mellékhatások fórum Xtrazex

Afrodiziákumok mellékhatások fórum Xtrazex

A csokoládé mindig is birtokolt egy különleges hely a szívünkben, mint afrodiziákum, valamint az általános hangulat fokozó. A valentin-Nap, attól függ, csokis szívek okkal. Amíg nincs hiány kutatás mutatja, hogy a szív-érrendszeri egészségügyi ellátások a kakaó (bocs, sötét csokoládé), nincs sok bizonyíték arra, csokoládé, mint afrodiziákum.

Egy tanulmány az Észak-olasz nők, mint a Női Szexuális Funkció Index (FSFI) a napi csoki evő, hogy a nők, akik nem esznek csokoládét mindennapi. Eddig jól hangzik, ugye? Nem annyira. A kutatók nem találtak szignifikáns különbséget a szexuális funkció a 153 nők.

Míg én biztosan hiszem, eszem egy kis étcsoki lehet jó, nem úgy tűnik, hogy semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy a csokoládé már minden afrodiziákum tulajdonságait.

CHILI PEPPERS: FŰTÉS FEL A HÁLÓSZOBÁBAN

afrodiziákumok

Chili peppers hittem, hogy “felébressze” szexuális vágy, valamint potencia. Lehet, hogy tényleg van valami, hogy ez a szenzációs rohanás. Kapszaicin, az aktív összetevő a paprika felelős az érzés, a hő is kiváltja az arc kipirulás, szapora szívverés, izzadás—mind olyan dolgok, hogy mi társult a szexuális izgalmat.

Chili paprika (kapszaicin) patkányok ejakulátum gyakrabban, de még “idő előtt”

hol lehet venni Xtrazex – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Egy tanulmány kimutatta, hogy a kapszaicin javult a szexuális viselkedés a hím patkányok, (szex tudósok tanulmány sok patkányok). Pontosabban, a tanulmány kimutatta, hogy a kapszaicin csökkentett refrakterperiódus alkalommal—az az időszak, ejakuláció után, hol lehet venni Xtrazex mielőtt a következő szexuális együttlétre, ami jó dolog. Azonban egyik lehetséges mellékhatása a tanulmány volt, hogy a kapszaicin csökkent az ejakulációs küszöb—más néven jöttek gyorsabb.

Megint nem volt minden kutatás azt mutatja, hogy a chili hol lehet venni Xtrazex paprika javítani az emberi “mojo”, de ha egy patkány, az eredmény érdekes.

ORVOSILAG JÓVÁHAGYOTT AFRODIZIÁKUMOK: GINZENG

Annak ellenére, hogy a felháborító, gyakran hamis állítások sok afrodiziákumok, egyes gyógynövények, kiegészítők komolyan javítja a különböző szempontokat, a szexuális funkció. Vörös ginzeng ígéretes előnyei merevedési zavar (mérve szubjektív kérdőívek), Maca (a répa-méretű root Peruból) növelheti a szexuális vágy, mind a férfiak, mind a nők. Rendelés ár ebay amazon aliexpress

 

Míg a vörös ginzeng, maca ígéretes, a minta nagyságát, illetve módszertan a vizsgálatok mind ezek a kiegészítők nem elég nagy vagy elég szigorú felhívni a nehéz következtetéseket még. Nem akasztani a kalapot sem ezek közül, hogy a következő “szex szuperétel.” Rendelés ár ebay amazon aliexpress

AFRODIZIÁKUMOK: TÚL A PLACEBO

Annak ellenére, hogy a sötét tudományos fantasztikus állítja, hogy van egy érdekes dolog afrodiziákumok. Néha dolgoznak. Könnyen ki lehet húzni, hogy a placebo—hatás, amely a munka is, ha tudod, hogy te vagy placebót.. De, azt hiszem, lehet, hogy több ennél.

Amikor a társult bizonyos műveleteket a szex—mint az evés csokoládé—a viselkedés lesz valami több. Ez az egyesület az előjátékra, intimitás, vagy a szex átalakul egy hétköznapi tárgyat, olyasmi, mint egy személyre szabott gyógyszer. Neked, az íz, vagy szag a csokoládé (vagy más ételt vagy italt) válik elválaszthatatlanul kapcsolódik a szex. Pedig minden tekintetben, így a test érzékeli. Bármi lehet afrodiziákum, ha úgy kezeled. Ez a klasszikus kondicionálás a legjavából.

Afrodiziákumok munka—ha azt akarod, hogy hatások gyógyszertár

A szexuális teljesítmény, ébredés—miközben által kiváltott komplex kémiai, biológiai folyamatok—sokkal több, mint a részek összege. Bármi lehet afrodiziákum, ha használja elcsábítani egy partner vagy a létre ébredés. Csak azt hiszik, hogy egy élelmiszer rejtett szexuális előnyöket lehet ahhoz, hogy valóban működik. Ami megmagyarázza a tartósan ilyen furcsa afrodiziákumok, szándékosan misztikus, hatások gyógyszertár fáradságos eljárások. Az ősi időkben, amikor meglátogatott egy-egy templomot, a férfiasság, megszorongattak, de jött ki győződve, hogy a potencia—, hogy a hit dolgozott.

AFRODIZIÁKUMOK: TÉNY, FIKCIÓ

Felejtsd el a tudomány. Ha a partner hiszem, hogy egy bizonyos étel vagy ital, mint afrodiziákum, minden eszközzel használja, mint olyan (amíg biztonságos). Lehet, hogy csak a munka, mint reklámozott, annak ellenére, amit “ők” mondják.

SHARE