Módon, hogy egészséges maradj úton

Rate this post

Módon, hogy egészséges maradj útonNyáron a remek alkalom, hogy szedd össze a család, fogd meg a barátaim, vagy a fejét, a nyílt úton egyedül egy hosszú út. De hogy fogsz cross-country, vagy látogatás a helyi látnivalók, érdemes elkészíteni. Shilpi Agarwal, MD, elkészült az orvosi rezidens Los Angeles-ben pedig sikerült túlélni évben a város hírhedt forgalom jelenet. Kövesse a top tippek az egészséges marad, a kocsit a következő alkalommal, amikor útra:

1. A naptejet.

A nyári nap brutális tud lenni, még akkor is, ha egész idő alatt az autó belsejében. Sokkal valószínűbb, hogy leégni a bal arcán karok vezetés közben, ezért napvédő napi, külön figyelmet fordítva azokra a területekre.

2. Nem szöveget, majd a autóval.

Nagy a kísértés, hogy ellenőrizze a telefon vagy szöveges frissítések való utazás közben, de ez tényleg nem biztonságos. Szerint az AMERIKAI kormány 300.000 ember sérült meg, több mint 3000 halt meg 2014-ben a balesetek által okozott zavart a vezetés. Kérlek, állj meg, ha kell, hogy küldjön egy sms-t, ugyanúgy, ahogy eszik, sminkeltem, vagy egy képet.

3. Csomag snack.

Egészséges nasit, a kezében egy jó ötlet. Élelmiszerek, mint a szójababot, kukoricát, diákcsemegét, valamint a szőlő is egy jó lehetőség, könnyen utazni. A hő az autó néha okozhat romlás, ezért biztos, hogy a harapnivalókat, hogy mikor éri el a célt. Ha kell tárolni a snack a kocsiban, száraz élelmiszerek, mint a perec, sós keksz általában több marad a hatalom.

4. Tartsa egy üveg H2O praktikus.4. Tartsa egy üveg H2O praktikus.

Száradjon nagyon fontos, különösen a hosszabb vezet. Kiszáradás is okozhat álmosságot, hogy a hosszú hajtások itthon sokkal nehezebb. Győződjön meg róla, hogy egy nagy üveg vizet, mielőtt a sofőr.

5. Mindig vécére, mielőtt elmész.

Ne várj túl sokáig — ha így tesz, mert a húgyúti fertőzés. Pedig vizelés előtt, hogy a kocsiban azt jelenti, hogy bőven lesz hely a vizet, amennyit csak hidrát az úton.

6. Maradj nyugodt.

Hőmérséklet szökik a nyár folyamán, így mindig tekerd le a windows a belépő a kocsit, hogy legyen olyan forró levegőt.

7. A munka azoknak, abs.

Használja az autót, időt okosan! Ab gyakorlatok zárjuk el a core izmok könnyen elvégezhető vezetés közben. Ajánlatkérő az abs egy-két másodpercig a tár, hat, vagy nyolc segíthet a belső ellenőrzés, majd vágja le a tornaterem később.

8. Ne felejtsd el, a kúpok.

Kegel gyakorlatok segítenek erősíti a medencefenék izmait. Csak annyit kell tenned, hogy szerződést a medence, mint ha a gazdaság a vizelet. Ezeket csak egy-két perc alatt autóval lehet igazán hasznos.

9. Csomag elsősegély.

Abban az esetben, ha elakad a kocsi, első segély készlet, a kéz, amely tartalmaz, kötszer, kemény cukorka, egy üveg víz, géz, alkohol párna. Mindig győződjön meg róla, hogy húzódjon le, ha nem érzed jól magad.

10. Egy kis szünetet, amikor álmos vagy.10. Egy kis szünetet, amikor álmos vagy.

Ilyen sokan élünk, egy állandó alváshiány, lehet, hogy a kísértés, hogy álljon át a célhoz, amikor indul olyan álmos. De nehéz lehet mondani, amikor elbóbiskol, ami oda vezethet, hogy a súlyos vagy halálos baleset. Amikor elkezd ásítás sok a szemét úgy érzi, nehéz, hagyja, hogy a partner vegye át a kormányt, vagy keressen egy biztonságos helyet, ahol éjszakára.

SHARE