Módon hogy egészséges maradj utazás közben

Rate this post

Mi nemrég kiküldték az előre utazás tippek az egészséges utazás. De mit lehet Módon hogy egészséges maradj utazás közbentenni az utazás során, hogy egészséges maradj? Hol lehet kikapcsolni, ha betegség vagy sérülés sztrájk? Megkérdeztük Egy Egészségügyi szolgáltató, illetve globetrotter, Virginia Heese, MD, neki tanácsot.

1. Eleget aludni.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a rossz alvás növeli az esélyt a beteg expozíció után, hogy egy vírus. Tehát a megfelelő alvás fontos. Próbálja fenntartani az azonos aludni menetrend minden nap, tartsd a szobám hűvös éjszaka, minimálisra csökkentsék a koffein fogyasztás, kerülje a készülékek képernyők legalább egy órával lefekvés előtt. Ön is szeretné, hogy egy szem maszk, füldugó, hogy hozzon létre egy ideális alvási környezetet.

Utazás egy másik idősíkban. Heese azt mondja, hogy a “melatonin 30 perccel lefekvés előtt segíthet visszaállítani a belső órát.”

te is próbáld ki a többi jet lag tippek.

Ha rendszeresen alvás problémák, vagy valamit, hogy segítsen repülőn aludni, beszélni, hogy az elsődleges ellátást nyújtó tanácsát.

2. Maradj hidratált.

Között gépet száraz levegő, sűrű nap, az idő, a nap, könnyű viselet, mikor utazik. Ennek elkerülése érdekében, Heese azt tanácsolja, hogy “Igyál elég, hogy pisilnek a normális mennyiség. Ha a vizelet sötétebb, mint mindig, meg kell inni.” Ne feledje, hogy az alkohol dehidrált olyan ital vizet, hogy ellensúlyozza.

3. Ébresztés beállítása, hogy emlékeztessem önöket, hogy a gyógyszeres kezelés.

Nem ritka, hogy az utazók, hogy felejtsd el bevenni a gyógyszert. Ébresztés beállítása a telefont, mint emlékeztetők, hogy mindent a megfelelő időben. A gyógyszert kell bevenni minden nap ugyanabban az időben (mint a fogamzásgátló tabletták), tartsd meg őket a haza menetrend. Ha ez nem kényelmes, irányítsd a gyógyszeres kezelés ideje egy órát minden nap, mielőtt elmész az út, amíg egy új ütemezés szerint működik, amíg távol vagy. Nem ugyanaz, ha visszatér.

4. Maradj biztonságban a napon.

Bár lehet, hogy a szerelem tölteni az időt a nap, rossz napégés — vagy ami még rosszabb nap mérgezés, napszúrás vagy hőguta — tönkreteheti a vakációt. A naptejet, hogy legalább SPF 30 kínál mind az UVA, UVB védelem minden nap. Biztos, hogy újra minden két óra gyakrabban, ha úszni, izzadság, vagy a bőr.

Heese is azt sugallja, hogy “egy kalap sun-védőruházat részére hozzáadott védelem. Éget át a ruhákat, főleg ha világos színű, vagy vékony vagy lazán szőtt szövet.”

Hogy megakadályozzák a napszúrás, hőguta, kerülje a túl sok időt tölteni a közvetlen napfényt a nagyon forró napokon, különösen akkor, ha a hő index több, mint 90 fok F. Is emlékszem, hogy hidrát gyakrabban, korlátozza fizikai aktivitását, kerülje az alkohol.

5. Védje meg magát a szúnyogok.5. Védje meg magát a szúnyogok.

A szúnyogok nem csak bosszantó, — ők is elterjedt betegség, sok helyen a világon. Ha a látogató egy terület velük, használjon megfelelő szúnyogriasztó, koncentráljunk a láb, boka, lábszár, ereit. Valahová, ahol a malária vagy a sárgaláz is jelen vannak? Beszéljünk a szolgáltató, vagy használja a virtuális utazási klinikára, hogy ha kell, malária ellen gyógyszer vagy a sárgaláz elleni vakcina.

6. Vigyázz, hogy mit eszik, iszik.

Látogatás a fejlődő világban? Bármilyen gyümölcsöt, zöldséget enni kell főzni. Kerülje a jégkocka hacsak nem készült, tisztított víz. Ellenőrizze, palackok, kannák le vannak zárva. Heese hozzáteszi, hogy “Street food több a kockázat, mint az étel éttermekben.” Egy probiotikus, hogy nem igényel hűtés is segít megelőzni a gyomor problémák.

7. Készítsen egy esetben-a sürgősségi kártyát.

Készítsen egy kártya adatait, aki nem utazik, hogy vészhelyzet esetén. Ha meglévő orvosi feltételek vagy a gyógyszer allergia, bevonja őket a kártyát a helyi nyelvet.

Ha Beteg, vagy SérültHa Beteg, vagy Sérült

  1. Lépjen Kapcsolatba Egy Orvosi.

Ha egy Orvosi tagja, nem szenved egy életveszélyes állapot, hívjon minket, vagy használja az alkalmazás számára, hogy egy on-demand videó látogatás, üzenet nekünk, vagy használd Bánnak Velem. Ezek a szolgáltatások 24/7, valamint tartalmazza az éves tagsági díj. Ha történetesen egy olyan városban, ahol irodákat, akkor is foglalhat időpontot.

  1. Látogatás egy helyi gyógyszertárban.

Beszélni egy gyógyszerésze tanácsát, vény nélkül kapható gyógyszer. Akkor lehet különösen hasznos, arról, hogy egészségi problémák közös, hogy a terület, lehet, hogy ajánlani egy egészségügyi szolgáltató, ha szükséges.

  1. Találok egy egészségügyi szolgáltató.

Nem tudom, hova menjek? Kérdezd meg a hotel, az utazási biztosító társaság, vagy az AMERIKAI Nagykövetség, ha az országban. Néhány rewards hitelkártyák is van egy utazási sürgősségi segítségnyújtási szolgáltatás, amely biztosítja az orvosi áttétel.

SHARE