Honnan tudjuk, hogy vagyok gyorslövő

Rate this post

Honnan tudjuk, hogy vagyok gyorslövőA korai magömlés a magömlés, visszatérő, tartós ami történik, minimális szexuális stimulációra, mielőtt az ember kívánja. Ez a probléma gyakoribb, mint gondolnánk, sőt a legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy 3 óránként 10 szexuálisan aktív férfi szenved ettől a problémától. Továbbá, mert a tabu a téma, sok férfi, aki csendben szenvednek a korai magömlés, vagy segítséget keres egy megoldást a problémára.

A magömlés már nyilvánvaló következményei, az élet minden ember: egyrészt lehetővé teszi a szexet s

Nézd meg, nagyon érintett, mivel megakadályozza, hogy az élvezet magát a pár. Sokan vannak, akik kerülni a szexet, mert a korai magömlés. Másrészt, a pszichológiai következmények még fontosabb. Hosszú idő óta kapcsolódik a szexuális erő, a férfiasság, illetve, hogy az ember képes lesz arra, hogy kielégítő a szex, durareras forrása a biztonsági, mind a személyes megerősítés.

A férfi a korai magömlés probléma általában szenvednek problémák állítás, önbizalom, önbecsülés, hogy gyakran eredményezhet a depresszió, egyéb pszichés problémák. De a következmények nem csak maradjon az ember, mint egy helyzetet a magömlés is befolyásolja a partnerét. Egy friss tanulmány szerint 75 százaléka a nők, akik a szexet férfiakkal, hogy szenved a korai magömlés tekinthető komoly zavar a társa. A pszichológiai hatása a hiánya, a szexuális örömöt okozhat elszigetelten, a romlás, a pár kapcsolata.

Honnan tudni, hogy ha egy gyorslövő

Az első, amit tudni kell, ha tényleg egy gyorslövő. Ezért vagyunk mi, hogy magyarázzam el, hogy a paraméterek, amelyek után a katalogizálás a korai magömlés egy tudományos módon.

Honnan tudni, hogy ha egy gyorslövő

Ha korai magömlés tudnod kell, hogy ha felismered ezeket a pontokat:

  • A szexuális penetráció utolsó kevesebb, mint 5 perc alatt, de úgy érzi, csalódott, a pszichológiai szint. Úgy érzi, hogy a permeációs idő egyre rövidebb fokozatosan.
  • Nem tudja, hogy ellenőrizzék a magömlés, túl korán érkezik, bár szeretné, hogy késedelem egy kicsit. A szexuális penetráció utolsó kevesebb, mint 2 perc
  • Eyaculas azonnal, csak miután a penetráció.
  • Eyaculas még mielőtt behatolt.

Nyilván pontok 1, 2 vagy kevésbé súlyos, mint a 3 vagy 4. Sőt, az emberek többsége, akik korai magömlés található, az első, bár ez nem diagnózis, statikus, de a legtöbb esetben a helyzet egyre rosszabb lesz, ha semmi sem történik.

Hogyan lehetne javítani az idők időtartama az ágyban

Hogyan lehetne javítani az idők időtartama az ágybanEgy 2005-ös tanulmány a Journal of Szexuális Gyógyszer kiderül, hogy közötti szexuális kapcsolatot heteroszexuális párok elérte 5.4 perc átlagosan. A javítani időtartama alatt a szex valami, hogy szinte minden, amit akarunk, mind a férfiak, mind a nők. Azonban a férfiak, akik szenvednek a korai magömlés kiemelt fontosságú kérdés.

Alul kínálunk egy sor trükköket, technikákat, hogy javítsa a szer, valamint meghosszabbítja az időtartama szex:

1.- Stop: ha úgy érzi, hogy a magömlés, hogy folytatódik után. Ez a képzés, mint a többi, s a több gyakorlatba, annál jobb lesz.

2.- Bele szex játékokat: ez egy nagyon jó módszer, mert lehetővé teszi, hogy öröm, hogy a partner, illetve meghosszabbítja a kapcsolatot.

3.- Előzetes: meghosszabbítja az előjáték, simogatás, puszi… játszik más területeken, amelyek nem csak az erogén. Azt fogja tapasztalni, egy egész világ, az öröm, hogy élvezni fogja több az ágyban.

4.- A teszt különböző pozíciók: vannak olyan pozíciók, penetráció, amely késlelteti a magömlés. A szakértők ajánlott, hogy a helyzet a kanál erre a célra, de a teszt, hogy lássuk, mit dolgozik.

Ne add fel! Küzdelem a korai magömlés lehetséges, illetve érdemes.

SHARE