Hogyan tudom egy gyorslövő

Rate this post

Hogyan tudom egy gyorslövőKorai magömlés akkor fordul elő, ha egy ember megy el hamarabb, a nemi közösülés során, mint ő, vagy a partner. A korai magömlés a leggyakoribb szexuális panasz. Becslések eltérőek, de kevesebb, mint 1 3 a férfiak azt mondják, hogy ezzel a problémával.

Amíg ez történik, csak ritkán, ez nem ok az aggodalomra. Azonban lehet, hogy diagnosztizáltak korai magömlés, ha:

Mindig, vagy majdnem mindig ejakulátum egy percen belül a behatolás

Nem késedelem magömlés a közösülés során minden, vagy majdnem minden alkalommal

Érzem, szomorú, csalódott, inkább kerülje a szexuális intimitás eredményeként

Mind a pszichológiai, biológiai tényezők is szerepet játszanak a korai magömlés. Bár sok férfi érzem magam zavarban, korai magömlés, közös kezelhető betegség. Gyógyszerek, tanácsadás, szexuális technikák, hogy késedelem, magömlés—, vagy ezek kombinációja — segíthet javítani a szex meg a társa.

Honnan tudni, hogy ha egy gyorslövő

Tünetek

A fő tünet a korai magömlés a képtelenség, hogy a késedelem magömlés több mint egy perc után penetráció. Azonban a probléma akkor fordulhat elő, minden szexuális helyzetekben, még akkor is, maszturbáció alatt.

Korai magömlés lehet besorolni:Honnan tudni, hogy ha egy gyorslövő

Az egész életen át tartó (elsődleges). Az egész életen át tartó korai magömlés történik minden, vagy majdnem minden alkalommal, kezdve az első szexuális élményét.

Szerzett (másodlagos). Szerzett korai magömlés alakul ki, azok után, hogy korábban már volt szexuális élmények nélkül ejakulációs probléma.

Sokan úgy érzik, hogy a tünetek a korai magömlés, de a tünetek nem felelnek meg a diagnosztikai kritériumok a korai magömlés. Ehelyett ezek az emberek lehet, hogy természetes változó korai magömlés, amely magában foglalja időszakok a gyors magömlés, valamint ideig normális magömlés.

Mikor kell orvoshoz

Beszéljen orvosával, ha ejakulátum hamarabb, mint azt kívánom során a legtöbb szexuális találkozás. Gyakori, hogy a férfiak érzem magam zavarban tárgyalt szexuális egészségügyi problémája van, de nem engedte, hogy tovább beszéljen orvosával. A korai magömlés a leggyakoribb, illetve kezelhető probléma.

Néhány férfi számára egy beszélgetés egy orvos segíthet csökkenteni aggodalmak, hogy a korai magömlés. Például, lehet, hogy megnyugtató hallani, hogy alkalmanként korai magömlés normális, hogy az átlagos idő kezdetétől a közösülés, hogy magömlés körülbelül öt perc.

Okok

A pontos oka a korai magömlés nem ismert. Míg egykor úgy gondolták, hogy csak a lelki, az orvosok most már tudom, hogy a korai magömlés során egy komplex kölcsönhatás pszichológiai, biológiai tényezők.

Pszichológiai okok

Pszichológiai tényezők, amelyek lehet, hogy szerepet játszanak a következők:

Hogyan lehetne javítani a magasság az ágyban

Korai szexuális élmények

Szexuális zaklatás

Szegény test-kép

Depresszió

Aggódni korai magömlés

Bűntudat, hogy növelje a tendencia, hogy rohan át a szexuális találkozás

Egyéb tényezők, amelyek szerepet játszanak a következők:

Merevedési zavar. Emberek, akik nyugtalanok, beszerzéséről, vagy fenntartani az erekció során a közösülés lehet mintát alkotnak a rohanó, hogy ejakulátum, amit nehéz lesz változtatni.

Szorongás. Sok ember a korai magömlés is vannak problémák, szorongás — vagy kifejezetten szexuális teljesítmény, illetve a kapcsolódó egyéb kérdések.

Párkapcsolati problémák. Ha kielégítő a szexuális kapcsolatok más partnerekkel, amelyben a korai magömlés történt ritkán, vagy egyáltalán nem lehetséges, hogy az interperszonális problémák között a jelenlegi partner hozzájárulnak a probléma.

Biológiai okai

Számos biológiai tényező hozzájárulhat a korai magömlés, beleértve:

Kóros hormon szintje

Kóros szintje agy vegyi anyagok, úgynevezett neurotranszmitterek

Gyulladás, fertőzés, a prosztata vagy a húgycső

Öröklött tulajdonságok

Kockázati tényezők

Számos tényező növeli a kockázatát, korai magömlés, beleértve:

Merevedési zavar. Lehet, hogy a fokozott a korai magömlés, ha alkalmanként vagy folyamatosan gondja, vagy fenntartani az erekció. Félnek, hogy elveszítik a merevedés lehet, mert tudatosan vagy tudat alatt gyorsan át a szexuális találkozás.

A stressz. Érzelmi vagy mentális törzs bármilyen területen is szerepet játszhat, korai magömlés, korlátozzák a képességét, hogy nyugi, valamint arra, hogy a szexuális találkozás.

SzövődményekHogyan lehetne javítani a magasság az ágyban

Korai magömlés problémákat okozhat a személyes életet, beleértve a következőket:

A stressz, párkapcsolati problémák. Gyakori szövődménye a korai magömlés kapcsolat stressz.

Termékenységi problémák. Korai magömlés lehet alkalmanként, hogy a megtermékenyítés nehéz a párok, akik akarnak gyereket, ha a magömlés nem fordulhat elő, intravaginalis.

SHARE