HOGYAN MŰKÖDIK A FÉRFI EREKCIÓ?

Rate this post

HOGYAN MŰKÖDIK A FÉRFI EREKCIÓ?A férfi erekciója van, az egyik a funkciók, amelyek több összetett, sok tényezőtől függ a különböző területeken. Néhány ember lép reakcióba, erekció révén a vizuális inger, a hang, a képzelet, simogatás, vagy dörzsölje, amely egyesíti a hormon, amely férfias tulajdonságok a férfiak, mint a tesztoszteron.

A folyamat során az erekció a pénisz részt vevő különböző területek között, amely ábra az agy játszik kritikus szerepet, hol hajt végre egy nagyon fontos feladat annak elérése, hogy az erekció fordul elő, elhúzódó, tartós.

A funkciója, hogy a pénisz válik felálló jelen probléma, hogy megkapja a megfelelő adag vér, a tesztoszteron egyéb elemekkel kapcsolatos hiányosságok miatt a szervezetben, vagy a külső hatások megelőzésére, a merevedés minőségi.

Elérni egy sikeres erekció szükséges, hogy az agy, amely, ahonnan származik, küldtem egy jel keresztül a gerincvelő, ahol ez nem okoz kiadás neurotranszmitterek, amelyek otthont a terminálok a pénisz idegei.

Ezek viszont a törvény a barlangos szövetet található, a pénisz, hogy a petyhüdt állapotban merülnek fel. Termelni az erekció szükséges, hogy a neurotranszmitterek ösztönözze a szellőzők található, belül üreges szervek okozza, hogy készítsen egy relaxációs, amely lehetővé teszi, hogy a bejegyzés a vért a pénisz generáló ennek eredményeként a merevség.

HOGYAN KELL EGY FÉRFINAK, HOGY AZ EREKCIÓJAHOGYAN KELL EGY FÉRFINAK, HOGY AZ EREKCIÓJA23

Erekciós a férfi lehet egy egyszerű folyamat, hogy meg lehet kezdeni audio-vizuális ingerek, cirógatás, többek között, de amikor hátráltatja az a probléma, zavar, szükséges, hogy a kéz más módszerek, mint például:

A módszer Stiffing: Áll behelyezése a pénisz a hüvelybe, a nő pedig a fájások, a kismedencei izmok lehet elérni erekció a pénisz.

Gyűrű Peneado: ez a módszer abból áll, hogy a forgalomba gyűrű anyaga gumi vagy szilikon alján a pénisz erekció, hogy sikerül tartani a vér a corpora cavernosa belül a pénisz, amely lehetővé teszi, hogy a merevedés fenntartása időszakra egyenlő egy fél órát.

Vibrátor gyűrű: Mint a gyűrű Peneado helyezni a bázison a pénisz elérni egy kikötés, egy magasabb minőségi erekció.

Az is lehetséges, hogy elérjék erekció minőségi kezelések, hogy injekciós közvetlenül kerül a corpora cavernosa. Ezt az eljárást kell irányítani a szakemberek, mert egy nagyobb adag okozhat erekció hosszabb, károkat okoz.

Egy másik módszer, hogy az erekcióra a férfiak, ez a bevétel az a gyógyszer, ami képes hatni, hogy az utolsó harminc perc.

Mint egy utolsó alternatíva, egy eljárás, amely magában foglalja teljesítő egy invazív eljárás, amely egy protézis a pénisz, hogy ez a funkció kézi vagy elektromos, amely aktiválja a mechanizmus erekcióra.

Ezek a módszerek tesztelték, majd készítsen egy eredmény azonban mindig fontos, hogy konzultáljon szakemberek végrehajtása előtt a fentiek közül bármelyik.

HOGYAN KELL FELELNIÜK A FÉRFIAK IMPOTENSHOGYAN KELL FELELNIÜK A FÉRFIAK IMPOTENS

Először is a férfiak impotenciájának, vagy egy probléma, amely befolyásolja ezer ember szerte a világon, s azóta, hogy vannak módszerek, hogy megtalálja a megoldást a problémára. De ez történik, amikor találkozik egy férfival, aki szenved ebben a betegségben.

Fontos, hogy az ember, mielőtt a szexuális aktus abban az esetben szükséges, hogy úgy érzi, kényelmes, biztonságos, félelem nélkül.

Az impotens férfi, szükségessé válik, hogy a nő, vagy a pár bizonyítására elegendő türelem, majd tegye a tudás a személy, aki nem kell, penetráció, hogy úgy érzi, jó, hogy a játék a ölelünk pihenhetnek, hogy érzed a biztonságot.

Egy impotens ember úgy reagál, hogy az inger, mint a tüntetések, a szerelem, a boldogság, a gesztusok, ami egy személy biztonságos, magabiztos, mindenekelőtt a támogatást a partner minden körülmények között.

Ha ezeket a szempontokat, hogy sokkal magabiztosabb, hiszen nagyon valószínű, hogy a szexuális közösülés a pár között érhető el erőfeszítés nélkül, nyomás nélkül, a tüntetések, az igazi szeretet, türelem, megértés.

Egyszerű részleteket, amelyek bemutatják, valamint elősegítik a biztonságot a impotens ember lehet képes, hogy ezt reagálnak pozitívan abban az időben, a szexuális kapcsolat.

SHARE