Hogyan lassabb férfi korai magömlés

Rate this post

Hogyan lassabb férfi korai magömlésA férfiak merevedési zavar, ejakulációs probléma a leggyakoribb szexuális nehézségek. A bevezetés a Viagra azonban probléma a merevedési zavar, sokkal kevésbé gyakori, könnyebben kezeljük. Ezzel szemben, ejakulációs probléma továbbra is a hétköznapi emberek között, s gyakran létre az érzéseit, a szégyen, a szégyen, azok a férfiak, akik küzdenek ezt a nehézséget.

Hogyan magömlés késleltetés

Mikor egy magömlés probléma lesz egy betegség? Ez egy szubjektív kérdés, alapja pedig a szinten a szorongás, amely által tapasztalt a férfi, vagy a partner. Az idő, a kezdeményező szexuális tevékenység magömlés változik egy személy egy másik. Ez az időszak, az úgynevezett ejakulációs latency. Mi lehet a probléma egy ember számára elfogadható lehet, hogy egy másik. Általában, ejakulációs zavarok két csoportba sorolhatók. Ezek a következők: késleltetett ejakuláció, korai magömlés. Ez az oszlop fogja vizsgálni néhány pszichológiai tényezők, illetve kezelési lehetőségek kapcsolódó, hogy e két különböző férfi diszfunkciók.

Az esetek túlnyomó többségében, a leghatékonyabb terápiás megközelítés az ejakulációs zavar kombinációja, biológiai, psychologic terápia. Ily módon, mind az érzelmi, mind fizikai szempontból a problémát meg lehet oldani. Egy érzelmi szempontból fontos megérteni, hogy a történelmi háttér, az egyén. Kérdések, mint például depresszió, szorongás, elmúlt szexuális élmények, lelki trauma, kapcsolat történelem fontos szempont volt, hogy meg kell vitatni kora értékelés.

Függetlenül attól, hogy a pszichológiai problémák, egy jó orvosi vagy urológiai-mindig arra ösztönözte, mielőtt elindulna a viselkedési kezelési program. Ezen a módon bármilyen orvosi megfontolások, amelyek hozzájárulnak a probléma, hogy kell érteni a kialakulását. Orvosi szempontból, ejakulációs zavar gyakran tekintik, hogy egy ideg kapcsolatos kérdés. Ilyen esetekben a pénisz érzékenységét lehet értékelni a különböző eszközök, hogy vibrációs. Amellett, orvosi történelem kapott különös figyelmet, hogy bármely korábbi neurológiai sérülés vagy trauma, hogy a pénisz. Más szexuális diszfunkciók, mint például az alacsony vágy, valamint a merevedési zavar is kísérik az ejakulációs probléma foglalkozni kell.

A pszichológiai meghatározása késleltetett magömlés utal, hogy az képtelenség, hogy egy ejakuláció során a közösülés. Elég érdekes, ejakulációs kérdések ritkán meghatározott zavar, ha csak akkor fordulnak elő, maszturbáció alatt. Ennek eredményeként fontos diagnosztikai kérdés a szexuális terapeuták az a kontextus, amelyen a hiba jelentkezik. Ez nehezen fordulhat elő önálló stimuláció, mind a partnerek, vagy a konkrét partner? Ez a kérdés végül, hogy fontos legyen, mint a kezelés a program célja, végrehajtása.

Technikák, tippek a magömlés késleltetéseTechnikák, tippek a magömlés késleltetése

Problémák a késleltetett ejakuláció általában viszonylag ritka, nem jól értettem, amit pszichológusok, szexuális terapeuták. Ezen felül, ezek nem tisztázott a legtöbb orvosok, urologists. Nem szokatlan, hogy az orvosok, hogy minimalizálja az zavar, hogy utasítsa el azt. A sok ember, megtalálni a megfelelő szakmai, akinek van tapasztalata, aztán rájön, hogy a probléma komolyságát, talán az egyik legnehezebb szempontok a kezelés során.

Sok esetben maga az ember hajlamos lehet halogatni a kezelést, vagy, hogy minimalizálja a szorongás a helyzet. Máskor, ott van a remény, hogy ejakulációs probléma eltűnik, megfelelő kezelés nélkül. Sajnos azonban, problémák, mint a késleltetett ejakuláció ritkán eltűnik anélkül, hogy szakmai beavatkozás. A sok férfi, érzéseit kár, megakadályozza őket abban, hogy valóban orvosi, szakmai segítséget.

Annak ellenére, hogy a hiányzó információt a késleltetett ejakuláció, a legtöbb sikeres megközelítés, a szexuális terapeuták, hogy vegyenek részt a pár mindkét tagja be a probléma megoldását. Így, ejakulációs zavar, mindig úgy tekintenek, mint egy pár kérdés. A probléma megoldásához leginkább sikeres, ha mindkét partner tud együtt dolgozni, mint egy csapat felé egy sikeres megoldás. Ha az ember kapcsolatban él, szüksége van a támogatásra, valamint annak megértését, hogy a társa. Ez segít biztosítani a sikeres kezelés. Ellenkező esetben a partner frusztráció, szorongás hozzájárulhat a folytatása a probléma. Leküzdése egy magömlés probléma, amikor a stressz, a nyomás a partner rendkívül nehéz bármilyen ember.

Ejakulációs probléma lehet egy pusztító hatással van az önbecsülés. A férfiak a magömlés problémája kétségtelenül az alkalmatlanság érzését, az érzéseit, a kudarc, negatív kilátás magukat. Úgy érzik, hogy kevés az ajánlat kapcsolatban, hogy hajlamosak elkerülni az érzelmi, mind a fizikai intimitás. Idővel a partnerek lett frusztrált, kommunikáció válik, feszült. Így, neheztelést, haragot, érzéseit elutasítás gyakran kíséri egy magömlés problémája. A párok, ahol a magömlés egy kérdés, a partner gyakran magában tart ez a zavar, mint a hiba; a partner felelősnek érzi magát, hogy végül mely tovább növeli a férfi stressz, vagy a teljesítmény szorongás.

Hogyan késedelem férfi magömlés természetesHogyan kell meghosszabbítani magömlés

Magömlés problémája is hozzájárulhat az alacsony libidó, az érdeklődés hiánya, a szexuális tevékenység. Anélkül, hogy magömlés, szexuális válhat egy forrás, a csalódottság, mentes az elégedettség. Ennek eredményeként, a szexuális tevékenység érzékelhető, mivel több a munka, mint az öröm. Egyes esetekben, a nő lehet, hogy nem érdekel a szexuális intimitás, mert a frusztráció, harag, a helyzetet. Végső soron az ilyen esetekben, akik megegyeztek, hogy a nemi érintkezéstől, ahelyett, hogy szembe az érzelmi fájdalom egy másik szexuális kudarc.

Néhány férfi számára, előfordulhat, hogy további pszichológiai kérdések, amelyek alapjául az ejakulációs zavar is. Például, lehet, hogy problémák a teljesítmény-szorongás kapcsolódik a meddőség, a félelmek, az elutasítás, vagy a vágy, hogy legyen szíves egy partner. Korai lelki traumát is jelentős tényező. Ha a szexuális visszaélés a férfi következett be, az ilyen közvetlen összefüggés a szexuális diszfunkció is. Szex szolgálhat a ravaszt, hogy hozza vissza a fájdalmas érzelmi érzések, emlékek a múltból. Figyelmen kívül hagyva ezeket a fontos az érzelmi problémák vezethet, hogy a nehézségeket megoldani a problémát, vagy hogy a jövőben újra előfordulása a szexuális diszfunkció.

A hagyományos viselkedési szex terápia megkésett ejakuláció az alábbiak szerint: az ember azzal kezdődik, hogy a maszturbálás, akkor kezdődik a közösülés, amikor már majdnem készen áll, hogy ejakulátum; az eljárás folytatódik a férfi elején közösülés egyre korábban. A partner segítséget nyújthat a férfi, maszturbálni, továbbá fenntartja, támogató, bátorító hozzáállása. Érzékenység lehet javítani a használata androgének, mint a tesztoszteron, vagy használja a vibrátor.

Hogyan kell meghosszabbítani magömlés

2003 júliusában, az Egészségügyi világszervezet által ajánlott, hogy a “pre-érett magömlés” helyébe a több semleges kifejezés, hogy “korai magömlés”. Ezzel szemben a késleltetett ejakuláció, korai magömlés nehézségek sokkal gyakoribb, gyakran láttam a szexuális gyógyszer klinikák. A szakirodalom szerint a korai magömlés a leggyakoribb férfi szexuális nehézségek. Ez minden bizonnyal az egyik legstresszesebb.

Definíció szerint, a korai magömlés egy magömlés, amely akkor fordul elő, mielőtt kívánt. Általában a magömlés elkerülhetetlenné vált vagy előjáték során, vagy az első pillanatok következő penetráció. Annak ellenére, hogy a legjobb erőfeszítései, az ember megtapasztalja egyfajta tehetetlenség ellenőrzése a magömlés. Jelentős mennyiségű szorongás az ember, vagy a partner szinte mindig kíséri egy korai magömlés. A partner úgy érzi, egyformán kielégítetlen, frusztrált.

Pszichológusok, szexuális terapeuták általában megtekintéséhez ejakulációs irányítani, mint a készség, hogy elsajátította keresztül maszturbáció serdülőkorban, illetve a korai felnőttkorban. Ennek eredményeként, a legtöbb férfi ejakulátum gyorsan a korai szexuális év, amikor a fiatal, tapasztalatlan. A maszturbáció, a serdülő vagy fiatal ember rájön, hogy a különböző technikákat, amelyek lehetővé teszik számára, hogy fenntartsák a magas szintű ébredés nélkül ejakuláció. Mint a fiatal ember válik szexuálisan aktív partner, ezeket a készségeket, majd át az új szexuális találkozás. Ahogy az ember egyre szexuálisan tapasztalt, késleltetésű a magömlés növeli, bár nem mindig, hogy az örömöt az ember a társát.

Amellett, hogy a korai szexuális élmények, családi attitűdök felé, szexualitás, valamint a kulturális vagy a vallási hiedelmek mind szerepet játszanak a szexuális fejlődés, ejakulációs az irányítást. Például, ha egy fiú fiatal, hogy úgy érzik, rohant, vagy szégyelli maszturbáció; lehet, hogy bűnösnek érzem magam, mert a vallási vagy kulturális értékek; lehet, hogy érezni ellentmondásos kapcsolatban önkielégítéssel. Ilyen körülmények között rendelkezhetnek az alapjait a későbbi problémák a szexuális vágy, erekció vagy a magömlés. Más esetekben ezek a korai üzenetek vezethet területeken a konfliktus kapcsolatos bizalom, intim kapcsolatok.

Bár kevésbé gyakori, egyes férfiak fejlesztésére a korai ejakulációs probléma az élet későbbi szakaszában. Évek után a kielégítő szexuális élmények, ezek az emberek hirtelen találják magukat küzd, hogy fenntartsák ejakulációs az irányítást. Néha ezek a problémák dolgozzon ki egy új partner, a válás után, stresszhelyzet, vagy ha foglalkozó meddőségi problémák. Máskor, lehet, hogy nincs egyértelmű kiváltó események, hogy a fellépő korai magömlés minta. Lényegében, a kezelés az ilyen esetekben hasonló fiatalabb férfiak, de a pszichológiai problémákat valószínűleg még több kritikus kezelése.

SHARE