Hogyan késedelem magömlés masculin

Rate this post

Hogyan késedelem magömlés masculinHa szenved a korai magömlés nem kell mondanom, mennyire komoly az ügy. Egyértelmű, hogy ez a férfi szexuális problémák több megfelelő, mind az összeg az embereket, amely érinti annyira, mint a szexuális elégedetlenség, pszichológiai, hogy generálja őket, mindkét őket, majd a partnerek. Ha nem tartalmazza a magömlés ez történik, csak pár perccel a rajt után a behatolás lehet probléma a korai magömlés. Súlyosabb esetben még az is lehetséges, hogy a ejakuláció önkéntelenül előtt penetráció.

A jó hír az, hogy a korai magömlés van megoldás. Ne add fel, mert sok dolog, amit tehetünk, hogy orvosolja ezt a problémát. Ebben a cikkben fogjuk magyarázni, hogyan lehet késleltetni a magömlés, így élvezheti, több a szexuális kapcsolatokat.

Hogyan magömlés késleltetés

Szexuális kapcsolatot tartó nem csak kellemes, de fontos hatása az önbecsülés, biztonsági férfi. Ezen kívül képes lesz arra, hogy további öröm, hogy a partner, hogy a kapcsolat javulni fog.

Líbrate kár, mert számos olyan technikák, amelyek segíthetnek elérni ezt a munkára!

Hogyan magömlés késleltetésHogy magömlés késleltetés szükséges a gyakorlat, ez a folyamat egy edzés, mint a másik, bármilyen típusú. De kezdjük külön-külön, maszturbáció probléma na prosztata.

Először tisztában kell lennie a szinten, az izgalom, hogy úgy érzi, minden pillanatban. Ehhez javasoljuk, hogy a skála 0-tól 10 -, ahol, ahol 0 lesz semmi izgatott 9-10 abban a pillanatban, hogy ejakulátum. Amikor masturbes azonosítása, mi értelme van a skála találod magad. Amikor 9-10, próbáljon megnyugodni, amíg visszamaradott, hogy egy szinten a gerjesztő 4-6. Ismét elérni a 9-10 ismétlődik a folyamat. Az ideális az, hogy fenntartsa ezt a technikát, legalább 15 percig. Hatékony legyen, ezt a gyakorlatot kell végezni minden nap, egy pár hétig.

Technikák, tippek, hogy magömlés késleltetés

  • Tartsa vissza a lélegzetét, majd irányítani az izgalom: amikor úgy érzed, hogy túl izgatott, hogy tartsd vissza a lélegzeted néhány másodpercig. Így a szív szivattyú egy kis mennyiségű vér a tagja, amellyel a gerjesztő csökken jelentősen.
  • Változott a helyzet: fenn szexuális kapcsolatot megváltoztatásával a helyzetben segít tovább tart
  • Csökkenti a stressz, a szorongás, a stressz, a szorongás ellen játszani minket, ha akarjuk, hogy késedelem magömlés, hogy visszatartsa őket, észre fogod venni a különbséget.

Hogyan késedelem magömlés természetes

Hogyan késedelem magömlés természetesKésedelem magömlés természetesen lehetséges, de ez megköveteli a türelmet, valamint a képzés. Ehhez meg kell tanulnod, hogy keresse meg, ellenőrzési pubococcigeo izom, ami a ellenőrzéséért felelős az exit a vizelet, sperma.

Van egy nagyon egyszerű, de nagyon hatékony ahhoz, hogy a vonat, ez az izom: ha mennem vizelni, próbálja meg csökkenteni a patak, a vizelet. Kezdjük azzal, hogy ezzel egyszer, amíg az ideális, hogy kész a 4-es vagy 5-ször. Ha van egy pár napig csináljuk a gyakorlatokat, de már szabályozza, hogy az izom, akkor is végezni ezt a gyakorlatot, amikor masturbes, próbálja szerződés az izom, mielőtt elmentél.

Hogyan kell meghosszabbítani magömlés

Ebben a cikkben azt javasoltuk, több szempontból is, hogy meghosszabbítja a magömlés. De jön a gyakorlatok előtt, hogy a szexuális kapcsolat. Mi történik, ha a közepén közösülés, úgy érzi, mintha az orgazmus elérése, meg akarja fogni? Mivel ebben az esetben a legjobb, a figyelemelterelés. Ez nem jelenti azt, hogy pár száraz, azt is meg kell gondolni, hogy a partner. De ez egy jó ötlet, hogy menjen le egy kicsit a tempót, koncentrálni az erőfeszítéseket, hogy gerjeszti a partnered, vagy meg is változtatja a testtartását. Minden ér, ha kap élvezze extra időt az ágyban.

Reméljük, hogy ezeket a tippeket, hogy segítsen, hogy a szex tovább tart.

SHARE