Cholestifin – funkció – vélemények

Cholestifin – funkció – vélemények
4 (80%) 1 vote[s]

Cholestifin – funkció – véleményekA kardiovaszkuláris problémák, illetve a szív- és érrendszeri betegségek több millió áldozatot szednek éves szinten a fejlett országokban. Az elmúlt évtizedek orvosi kutatásai rávilágítottak arra a tényre, hogy az elkeserítő statisztikai adatok hátterében elsősorban a vér magas „rossz” koleszterin (LDL-koleszterin) szintje áll.

a honlapon a gyártó – www.cholestifin.hu

Abban az esetben ugyanis, ha túlzott mennyiségben van jelen az LDL-koleszterin az ember vérében, akkor a felgyülemlett felesleg nagyon könnyen lerakódik az érfalakon, beszűkíti az erek keresztmetszetét, és gátat képez a váráramban. Ettől csökken a véráramlás, ami miatt pedig drámai mértékben megnő a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélye, mint például a stroke, vagy a sok esetben halállal végződő szívroham.

A koleszterin szint csökkentésére napjainkban számos igen hatékony vényköteles gyógyszer kapható, viszont sajnos ezek a gyógyszerek esetenként komoly mellékhatásokat is okoznak. Hazánkban a magas koleszterin szint esetén általában valamilyen sztanin hatóanyag-tartalmú gyógyszert írnak fel az orvosok (pl. szimvasztatin, atorvasztatin, roszuvasztatin stb.). Az ilyen hatóanyag tartalmú gyógyszerek ismert mellékhatásai közé tartozik például az álmatlanság, a gyomor és bélpanaszok, a gyengeség, a gyakori fáradtságérzet, de emellett izomfájdalmakat, izomgyengeséget, és tartós szedés esetén akár még izomsorvadást is okozhatnak. Amennyiben az ön koleszterin szintje sincs rendben, viszont el szeretné kerülni a koleszterin szintcsökkentő gyógyszerek okozta mellékhatásokat, érdemes elgondolkodnia egy olyan speciális táplálékkiegészítő beszerzésén, mint amilyen a Cholestifin is, amit kizárólag természetesen összetevőkből állítanak elő. Ez a készítmény ugyanolyan hatékony lehet, mint a gyógyszerek, viszont velük ellentétben az égvilágon semmilyen mellékhatást nem okoz.

A Cholestifin jelenleg a leghatékonyabb koleszterin szintcsökkentő táplálékkiegészítő a piacon. Kizárólag természetes anyagokból áll, nem okoz mellékhatásokat, a szedésével pedig normalizálható a vér koleszterein szintje

www.cholestifin.huCholestifin – funkció – vélemények

.Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

Cholestifin – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Az orvosi vélemények, és a statisztikai adatokból nyert tapasztalatok alapján nem túlzás azt állítani, hogy a szív- és érrendszeri betegségek a leggyakoribb halálozási okok közé tartoznak a magyar lakosság körében. Az ilyen jellegű problémák hátterében elsősorban az egészségtelen táplálkozás, és a mozgásszegény életmód áll. De a tapasztalatok alapján egyeseknél az örökletes genetikai tényezők is közrejátszanak bennük. Sajnálatos tény, hogy az 50 év feletti magyar nők és férfiak körében szinte „népbetegségnek” mondható a magas vérnyomás, ami részben a magas koleszterinszint miatt alakul ki. A szakorvosi vélemények szerint ugyanis a táplálékkal bevitt rossz koleszterin az évek során folyamatosan lerakódik az vérerek belső falán. Emiatt a vér áramoltatásához a szívnek sokkal nagyobb teljesítménnyel kell működnie, amitől viszont drasztikus mértékben megnő a vérnyomás, és ennek folytán például a stroke vagy az agyvérzés kockázata.

a honlapon a gyártó – www.cholestifin.hu

A Cholestifin, a benne lévő aktív komponenseknek köszönhetően viszonylag rövid időn belül normalizálja a koleszterin szintet, eltávolítja a lerakódásokat az erek faláról, megszűnteti a zsír plakkokat. Ráadásul mindez úgy teszi, hogy a „rossz” LDL-koleszterin mennyiségét csökkenti, míg a jó – a szervezet normális működéséhez szükséges – koleszterin szintjét növeli. Ha önnek is magas a rossz koleszterin szintje (ezt egy vérkép vizsgálattal is kiderítheti), akkor fontos, hogy kellő figyelmet szenteljen ennek a problémának még abban az esetben is, ha egyelőre nincsenek különösebb testi tünetei, hiszen ily módon megelőzheti a későbbi súlyos egészségügyi problémákat. Jelenleg a világhálón többféle koleszterinszint csökkentő termék érhető el online módon, ami laikus fejjel igencsak megnehezítheti egy az ön számára minden szempontból megfelelő készítmény kiválasztását. Elsősorban azért ajánlott Cholestifin mellett döntenie, mert ez a termék nem csupán egy fő összetevőre épül, hanem a leghatékonyabb koleszterint csökkentő természetes alapanyagok mindegyikére. Emellett azt is érdemes figyelembe vennie, hogy a Cholestifin-t jelenleg egy igen kedvező akció keretében forgalmazza a gyártója. Ennek köszönhetően pedig, az akció időtartama alatt a magyarországi vásárlók óriás mértékű kedvezménnyel vásárolhatják meg a terméket a gyártó oldaláról!

Kálmán, 60 éves

Nekem régebb óta nem jól a koleszterin szintem pedig nem is eszek zsíros dolgokat. Eddig nem nagyon érdekelt a dolog, de nemrég voltam egy vizsgálaton, ahol közölték vele, hogy az ereim tele vannak lerakódásokkal. Ettől azért már megrémültem, mert féltem, hogy még a végén stroke-ot kapok, és esetleg le is bénulok. A Cholestifin-t a feleségem vettem meg nekem. Azóta rendelt belőle magának is, mert neki ugyan nem olyan magas a koleszterinszintje, mint nekem, de azért így sem az igazi. Amióta szedjük már mindkettőnk értékei jobbak lettek.

Mihály 51 éves

Egy rutin vérvételnél derült ki, hogy az egekben van a rossz koleszterin szintje a véremben. A neten utána is jártam, hogy mit is okozhat ez. És eléggé rémisztő dolgokat olvastam, hogy agyér katasztrófát meg hasonlókat. Igazából nem sokat teketóriáztam és elmentem szakorvoshoz, aki felírt nekem egy jó drága gyógyszert, amit azon nyomban szedni is kezdtem. A koleszterint ugyan lecsökkentette, de állandóan fejfájásom volt tőle, meg időnként még hányingerem is. Ezért aztán ismét körülnéztem az interneten, hogy melyik a legjobb természetes koleszterin csökkentő szer. Azért pont ezt vettem meg, mert ennek volt a legjobb a megítélése. Már vagy három hónapja használom, és ezalatt nem volt tőle se hányingerem, se fejfájásom. A koleszterinemet teljesen rendbe tette, nagyon elégedett vagyok vele.

Dóra 39 éves

Engem szinte sokkolt, amikor az üzemorvosunk közölte vele, hogy nagyon magas az LDL koleszterinem, és hogy sürgősen tenni kell valamit, mert később érelzáródást okozhat. Ez az egész dolog azért furcsa, mert sportolok is rendszeresen, és rendes ételeket eszem: sok gyümölcs meg zöldséget. Lehet, hogy nálam ez valami genetikai dolog, mert a nagymamámnak és az édesanyámnak is magas volt annak idején a koleszterinszintje. Elég sokat gondolkodtam azon, hogy rendes gyógyszert szedjek inkább, vagy valamilyen természetes koleszterin csökkentőt. Na, de aztán az utóbbit választottam, mert a gyógyszerektől engem eleve kiráz a hideg. Már három és fél hónapja szedem a Cholestifin-t, és az utsó vérvétel szerint majdnem tökéletes a koleszterinszintem.

Cholestifin - akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Cholestifin – mellékhatások – kamu – fórum

A mellékhatások szó hallatán az emberek legtöbbje a klasszikus gyógyszerekre asszociál, pedig az úgynevezett kamu termékek, vagy más néven hamisítványok, is rendkívül súlyos problémákat okozhatnak. Manapság se szeri se száma a neten a kamu termékeknek, amelyeket általában keleten, ázsiai országokban gyártanak le. Ezek a megszólalásig hasonlítanak az igazi termékekre (pl. táplálékkiegészítőkre), viszont nincsenek bennük hatóanyagok, ráadásul a szedésük során kellemetlenségeket okozó mellékhatások lépnek fel. Emiatt nagyon fontos, hogy bármilyen terméket is akar vásárolni, legyen szó akár gombásodás elleni szerről, fogyasztószerről, vagy koleszterinszint csökkentőről, akkor azt mindig megbízható helyről, például a gyártója legális oldaláról rendelje meg.

a honlapon a gyártó – www.cholestifin.hu

. A jó hír az, hogy a hamisítványok legtöbbje szerencsére csak „rövid életű”, mivel igen gyorsan felkerülnek az ilyen termékek listázására szolgáló külföldi fórum témákba, és fórum posztokba. Azt mondanunk sem kell, hogy a Cholestifin nem tartozik közéjük, amit az a tény is alátámaszt, hogy a termék ISO9001 minőségtanúsítvánnyal is rendelkezik, amit ahogy mondani szokás, nem osztogatnak ingyen. A Cholestifin kifejlesztésébe a gyártója temérdek pénzt és időt fektetett. És ennek köszönhetően egy olyan végtermék vált elérhetővé a hazai fogyasztók számára is, ami jelenleg a leghatékonyabb LDL-koleszterin csökkentő a piacon.

Cholestifin – kompozíció – hozzászólások – összetevők

Mint azt már a cikk elején is említettük a Cholestifin egy természetes komponensekből álló speciális táplálékkiegészítő. Ennek folytán a termék kompozíció kizárólag olyan összetevők kombinációjából áll, amelyek az emberi szervezetbe bekerülve nem váltanak ki mellékhatásokat.

a honlapon a gyártó – www.cholestifin.hu

A termékkel kapcsolatos vélemények, és a külföldi fórumos hozzászólások rendkívül kedvezők. Ezen hozzászólások között több olyan található, amelyben a Cholestifin-t használók arról is említést tesznek, hogy a készítmény használatának köszönhetően még fogyniuk is sikerült. Mindez annak tudható be, hogy a Cholestifin-ben lévő összetevők nem csak az erekben lévő zsírlerakódásokat oldják fel, hanem a test egyéb részén lerakódott zsírpárnáktól is segítenek megszabadulni. Hogy rámutathassunk, minek tudható be a Cholestifin elképesztő hatékonyság a koleszterinszint normalizálása, és a „rossz” koleszterin csökkentése terén az alábbiakban a kompozíció komponensei közül bemutatjuk a legfontosabbakat.

  • Galagonya. A galagonya elsődleges funkciója, hogy feloldja az erek falán lerakódott zsírt. Így szabaddá teszi az utat a véráramlás előtt, aminek eredményeként helyreáll a normális keringés, és jelentős mértékben csökken a szív terhelése. Emellett a galagonya hatóanyagai jelentős mértékben lecsökkentik a vérben lévő LDL-koleszterin („rossz koleszterin”) mennyiségét, így előzve meg a későbbi zsír plakkok kialakulását.
  • Lengmag. A lenmag számos rendkívül kedvező élettani hatással rendelkezik. A belőle készül olaj például értékes Omega-3 zsírsavakban is gazdag. A lenmag aktív hatóanyagai gyorsan csökkentik a rossz koleszterint a vérben, és megnövelik az emberi szervek optimális működéséhez nélkülözhetetlen jó koleszterin mennyiségét.
  • L-karnintin. Az L-karnintin jó néhány prémium minőségű étrend-kiegészítő fontos összetevője. Segít fenntartani a sejtek funkcionalitását, zsírégető hatása van, és hathatós segítséget nyújt a lerakódott zsír eltávolításában.
  • Omega-3. Az egyik legfontosabb esszenciális zsírsav, amely egyebek mellett a segít normalizálni a vérkeringést, de emellett a szív, a máj, és az agy normális működéséhez is nélkülözhetetlen.

Cholestifin - kompozíció – hozzászólások – összetevők

hol lehet venni Cholestifin – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Valószínű, hogy a cikk olvasása során önben is felvetődött a kérdés, hogy hol lehet venni, honnan érdemes megrendelni a Cholestifin koleszterinszint csökkentőt. Mivel ez egy speciális funkciót ellátó termék, ezért egyetlen elfogadható válasz létezik a hol lehet venni kérdésre. Ez pedig nem más, mint a gyártója oldala. Hogy érdemes-e a terméket valamilyen egyéb forrásból megrendelni? Nem! Mégpedig azért nem, mert, ha olyan helyekről szerzi be, mint mondjuk az Amazon, az eBay, vagy az Aliexpress, akkor nincs rá garancia, hogy az igazi terméket kapja majd meg. És abban az esetben, ha egy hamisítvány fog ki, akkor az biztos, hogy a hatások terén lényegesen alulmúlja majd az igazi terméket. Éppen ezért, ha meg akarja kímélni saját magát a későbbi keserű csalódástól, akkor online vásárláskor ne dőljön be az Amazon, az Aliexpress, vagy az eBay csábító ár ajánlatainak. Lehet ugyan, hogy ezeken az oldalakon a terméket lényegesen alacsony ár révén forgalmazzák, viszont szinte biztos, hogy minden ilyen készítmény csupán olcsó hamisítvány! Abban az esetben viszont, hogyha a legális utat választja, és a gyártói oldalról vásárolja meg a Cholestifin koleszterinszint csökkentőt, akkor ezer százalékig biztos lehet abban, hogy a valódi terméket postázzák el önnek,

a honlapon a gyártó – www.cholestifin.hu

Az igazi termék pedig a hatások tekintetben pontosan az nyújtja, ami ebben a cikkben is le van írva: csökkenti a LDL-koleszterin szintet a vérben, feloldja a lerakodásokat az erek falán, és hathatós segítséget nyújt önnek a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. Mivel valószínűsíthető, hogy az olvasóink között szép számban akadnak olyanok, akik igyekszenek mindent az otthonunk közelében lévő gyógyszertár révén beszerezni, ezért pár szót a hazai patikákról is muszáj ejtenünk. Egy gyógyszertár kínálatának 99%-át a különféle gyógyszerek teszik ki, ezért csak elenyésző mennyiségben forgalmaz speciális táplálékkiegészítőket. Ebből pedig könnyen ki lehet következtetni, hogy a Cholestifin-t Magyarországon egyetlenegy patikalánc sem forgalmazza.

A Cholestifin jelenleg a leghatékonyabb koleszterin szintcsökkentő táplálékkiegészítő a piacon. Kizárólag természetes anyagokból áll, nem okoz mellékhatásokat, a szedésével pedig normalizálható a vér koleszterein szintje

www.cholestifin.huCholestifin – funkció – vélemények

.Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

SHARE