A VEGETÁRIÁNUS ÉTREND A FOGYÁS

Rate this post

Mi társult a vegetáriánus étrend az egészséges táplálkozás, de ami biztos az az, hogy ha azt szeretnénk, hogy lefogy a vegetáriánus étrend is meg kell szerkezet nos, mit eszel. Nem csak zöldség-gyümölcs alacsony kalóriatartalmú, magas kalóriatartalmú élelmiszerek, mint például a dió vagy egy kis édességet, hogy lehet, hogy hízni bár megszűnt, állati fehérjék a diéta. Élelmiszerek szénhidrát komplex, mint a tészta, rizs, gabona, a kenyér vagy a hüvelyesek lehet, hogy nekünk hízni. Azonban a vegetáriánus étrend lehetséges, hogy lefogy, majd egy egészséges módja: elmondjuk, hogyan.

A VEGETÁRIÁNUS ÉTREND A FOGYÁS

Legfontosabb szempontok a diéta, hogy lefogy-vegetáriánus – elveszíti 10 kiló

Fogyni következő vegetáriánus étrend, mint bármely más diéta, meg kell szerezni az úgynevezett negatív energia-egyensúly, azaz: hogy kevesebb energiát fogyasztanak, mint töltjük. De az is nagyon fontos, hogy a szervezet a tápanyagok szükséges az egészség védelmét, míg a fogyásban. Mind az összegek, milyen ételeket enni, akkor nagyon fontos, hogy elérjék ezt a kettős célt.

Elvesztése 10 Kg a cél teljes mértékben, amennyire csak lehetséges. Zöldségek, gyümölcsök vagy két szövetséges, hogy jelen vannak minden diéta, hogy lefogy, mind az alacsony tartalom kalória, mivel úgy érzi, teljesebb, mert ők a forrás, a vitaminok, ásványi anyagok, nélkülözhetetlen a szervezet számára. A súlycsökkentő diéta, vegetáriánus ügyelnünk kell arra is, hogy a hozzájárulás a fehérjék kell fedni.

Kulcsfontosságú tápanyagok egy diéta – a vegetáriánus étrend az egészséges

A vegetáriánus étrend nagyon egészséges, de különös figyelmet kell fordítani arra, hogy bizonyos tápanyagok vannak jelen az ételben, mivel általában az állati fehérje, illetve, ha nem kell cserélni:

  • A VAS alapvető szerepet játszik a vörösvértestek termelődését, amelyek végrehajtásáért felelős az oxigén az egész testünk. Mert vegetáriánus vagy vegán étrend lehet a vas, a brokkoli, a mazsolát, a búza pedig a tofu. Asszimilálni a vas növényi forrásból fontos, hogy elegendő mennyiségű C-vitamint, hogy meg tudjuk szerezni például a citrusfélék.
  • FEHÉRJE: a tápanyag-ez nagyon fontos, mivel ez hozzájárul ahhoz, hogy a karbantartást, a bőr, a csontok, az izmok, szervek, a test. Lehet fehérje, tojás, diófélék, hüvelyesek, néhány magot, amellett, hogy a tofut, vagy tejterméket.
  • A KALCIUM: erősíti a csontokat, valamint segít megelőzni a csontritkulást. Bár úgy gondoljuk, hogy a tejtermékek, a fő forrás, ami biztos az az, hogy vannak más termékek, mint például a mandula, vagy sötét leveles zöldségek, szója tejet is nagy hozzájárulások a kalcium.
  • D-VITAMIN: segíti a kalcium felszívódását. Nyert napfénytől, ezért szükséges, hogy ki a nap körülbelül 10 perc egy nap, mint alapvető szabály. Szójatej, rizstej, valamint egyes gabonafélék, segítsen nekünk, hogy megszerezzék.

Más kritikus tápanyagok B12-VITAMIN, CINK, valamint OMEGA-3 ZSÍRSAVAK

Kulcsfontosságú tápanyagok egy diéta – a vegetáriánus étrend az egészséges

Diéta fogyás 5, 10, 15, vagy 20 kilót gyorsan – egészséges táplálkozás, szigorú

Vannak speciális étrend szerint az összeg a súly akarom elveszíteni. Nagyon fontos, hogy tiszta legyen a cél, mielőtt kezdődik, hogy lefogy. 5, 10, 15, vagy 20 Kg-ot, hogy csökkenteni akarják a legfontosabb mind közül az, hogy egy tervet, majd kövesse. Nem megszállott súlya magad minden nap, de tartsd meg a heti rekord a tömeg, hogy képes legyen követni.

Ha lenne összefoglalni egy mondatban a titok, hogy a gyors fogyás, de ez lenne az egészséges táplálkozás, szigorú. Egészséges, mert szükséges, hogy tartalmazza az összes tápanyagot, a diéta miatt a szervezet megfelelően táplált, hogy minden, amire szükséged van. Szigorú, mert fogyni elengedhetetlen, hogy ellenőrizzék a kalóriát ettem minden nap, úgy, hogy a teljes szám kalóriát fogyasztott száma kevesebb, mint a kalóriát használsz fel.

Segítségre van szükséged? Egy dietetikus segít az étel, egészséges rendszer

Bár vannak emberek, akik képesek kifejleszteni, végezzen el egy egészséges menüt az, hogy lefogy, annak ellenére, hogy a rendelkezésre álló információk, az internetnek köszönhetően úgy tűnik, mint egy rossz ötlet, hogy kérje segítségét táplálkozási, hogy lefogy. Egy szakember tanulmány a helyzet a kezdeti biztosítja, hogy részei egészségi állapota, valamint figyelemmel kíséri a fejlődés a rendszer a hígítás amennyiben szükséges, legyen képes bemutatni a szükséges módosításokat. Ne habozzon, kérjen segítséget, mert a statisztikák azt mutatják, hogy könnyebb, hogy a siker, ha elkezdjük a fogyás terv kíséri egy profi.

SHARE