A tavasz a szabadtéri fitness rutin ezekkel 6 tipp

Rate this post

A tavasz a szabadtéri fitness rutin ezekkel 6 tippHa él közelébe Poláris Örvény területén, valószínű, már gyakorló többnyire bent a téli—, vagy ugró edzés összesen. De most, hogy meleg van kint, nincs is jobb alkalom, hogy kihasználják hosszabb a nap, friss a levegő, hogy formába. “Gyakorló kívül is motiválja önt, hogy működik tovább fokozza a hangulatot” – mondja David Bowden, ORVOS, sportorvos, orvos a Lándzsa Utcai irodában.

Szóval ne vesztegess el még egy gyönyörű tavaszi napon. Íme hat tipp, hogy újra a szabadtéri fitness rutin, akkor is, ha már lazító Hálaadás óta.

1: csak lassan.

Az utolsó dolog, amit akarok, amikor küzd, hogy vissza egy edzésprogrammal az overcommit. Viszonylag mozgásszegény egy kicsit? Kezdjük egy rövid edzés képes bármikor, mint egy 20 perces séta vagy kocogás körül a környéken. Ha már mozog, lehet, hogy tovább, tovább is.

Másik oka, hogy könnyű az első: szünet után, túl sok, túl hamar ahhoz vezethet, hogy egy sérülés. “Miután csak három hét van hátra a gyakorlat, az aerob kapacitás változások” – mondja Bowden. Szóval, általában az a legjobb, hogy újbóli bevezetése, gyakorlása fokozatosan. A frekvencia, intenzitás, mennyisége az edzések előtt megállt gyakorlása minden anyag, túl szerint a Bowden. Ha 90 perces jóga órák voltak megy, próbáld 60 perces ülés először helyett.

2: Ceruza az edzések.2: Ceruza az edzések.

A nagy dolog szabadtéri edzések nem kell módosítani az életed egy csoport fitness menetrend, vagy aggódnia, vár egy futópad csúcsidőben az edzőteremben. A másik oldalon, a felelősség rád hárul, hogy a terv — stick — egy rutin. Ha már halogatásának gyakorlat, ez túl egyszerűnek csak kifogásokat, hogy ne kösd fel a tornacipőt. De ha tiszta hely a naptár edzések, akkor kevésbé valószínű, hogy hadd zavaró (a bejövő, egy halom szennyes, a Netflix sor) kisiklik. Rajta, menetrend helyreállító napig is — fontos, hogy a vezetése a test egyensúlyban.

3: Készüljön fel az elemeket.

Az első számú kiegészítő Bowden ajánlja kültéri fitness rajongók is? Fényvédő. “Azt mondja a beteg, hogy hordom minden nap, függetlenül attól, hogy azt tervezik, hogy a munka kívül, vagy nem” – mondta, megjegyezve, a bizonyíték, hogy a sportolók, akik a vonat kívül egy nagyobb kockázattal alakul ki a bőrrák. Eső vagy napsütés, töltse fel a SPF, mielőtt a fejét, ne feledje, hogy újra, miután a verejték ülés, minden két órában.

Itt van néhány egyéb kültéri fitness essentials:

A víz. Hozz egy üveg bort, majd hidratálni gyakran, főleg a meleg, vagy a napsütéses napok.

Sisak. A kerékpárosok számára, ez a biztonság kell.

Fényvisszaverő felszerelés. Ha szeretné, hogy futni vagy biciklizni esténként, vagy mielőtt felkel a nap, azt akarom, hogy érezze magát, mint látható, mint lehetséges, hogy a közelben forgalom.

4: Próbálj ki valami újat.

Az egyetlen edzés hatékony az edzés valójában te vagy. Ezért Bowden azt javasolja, “hogy kicsapongó a gyakorlat.” Ez, próbálja meg egy csomó különböző tevékenységek — a kocogás, úszás, túrázás, kerékpározás, bootcamp, csapatsportok—, hogy felfedezzék, mi igazán élvezni. Ha találsz egy pár kedvencem, annál jobb. Akkor kevésbé valószínű, hogy megsérült, de nagyobb a valószínűsége, hogy a botot, hogy az aktív életmód. Egy kis útmutatás? Fontolja meg a letöltés egy virtuális képzési app, ami magával viheti bárhová, a telefonon vagy tabletta. Bowden szereti YogaGlo; egy másik népszerű választás tartalmazzák a Nike Training Club, Körte, Aaptiv.

5: Forduljon pro.

A típusa, mennyisége szükség, hogy mindenki különböző. Mint földi fel a rutin post-téli, Bowden azt sugallja, látogató, egy edző, vagy az elsődleges ellátást nyújtó (PCP) útmutatást, hogy a menetrend egy funkcionális mozgást a képernyő, vagy az FMS, a fizikai terapeuta. Ez egy közönséges, egyszerű teszt, ami segít mondani, hogy a szervezet egyensúlya, illetve, hogy milyen típusú gyakorlat, hogy fontolja meg, — a mi frekvencia—, hogy újra formába biztonságosan.

6: egy B-terv.6: egy B-terv.

Semmi sem biztos, az időjárásról, kivéve, hogy kiszámíthatatlan. Ne hagyd, hogy a szünet a rutin. Ha túl hideg, esős, vagy meg kell dolgozni, mielőtt felkel a nap egy bizonyos napon, egy b-tervvel, ami még lehetővé teszi, hogy az edzés, hogy ez azt jelenti, hogy könyvjelző pár edzés videók a telefon vagy laptop, vagy találni egy helyi edzőterembe kínál a nap halad. Következetesség gomb fölött minden más. Mint Bowden azt mondja a beteg, Hogy “jobb, nehezen jutnak eszembe az utolsó alkalom, hogy nem gyakorolja.”

SHARE