A séta!

Rate this post

A séta!“Az út, 1000 kilométert is egyetlen lépéssel kezdődik.” — Lao-Ce

Lehet, hogy hallotta, hogy a 10 000 lépés egy nap egy fitnesz célt kell elérni, de lehet, hogy tényleg járni az utat, hogy jobb egészséget?

A 10.000 lépés egy nap cél eredetileg Japánban részeként egy 1965-ös marketing kampány, hogy segítsen eladni pedometers. A lépésszámláló hívták manpo-kei jelentése “10 000 lépés” — egy kedvező száma Japánban. A trend fogott, valamint a nemzetközi fitness közösség felvállalta 10,000 napi lépéseket (mintegy öt kilométert), mint egy egészséges cél. Az American Heart Association használ 10.000 lépés, mint egy útmutató, hogy kövesse az egészség javítása, valamint csökkenti a szívbetegség kockázatát, az első számú gyilkos-a férfiak, mind a nők Amerikában.

Tízezer lépés lehet, hogy úgy tűnik, mint egy csomó, hogy valaki, aki itt tölti a legtöbb nap ülő — , ez az! Ha van egy nagyon aktív életmód, vagy szakma, valószínűleg nem éri el a 10.000 lépés egy nap anélkül, hogy némi erőfeszítést a tevékenység. Egy tipikus ülő ember sétál mintegy 1000 3000 lépéseket egy nap.

Miért ne induljon el a 7000 lépéseket?Miért ne induljon el a 7000 lépéseket?

Ez a szám a legtöbben elérheti könnyen követve az AMERIKAI Fizikai Aktivitás Iránymutatás, amely javasoljuk, 30 perc mérsékelt intenzitású edzés, egy nap, öt nap, egy hét, egy, összesen 150 perc.

Pedig tisztifőorvos Dr. Vivek Murthy azt akarja, hogy inspirálja az Amerikaiak, hogy lépjen fel a cselekvésre sétál. Ő egy közös séta a lejátszási lista a Pandora ő is felhívja a polgári vezetők, hogy a városokban több hívogató, így az emberek menj gyalog, vagy hullani, ha ők egy tolószékben.

A gyaloglás egy gyakorlat lehetőséget, hogy mindenki számára előnyös — minden szinten, korok, képességeit. A terhes nők, a túlsúlyos emberek, ízületi fájdalom, az emberek a magas vérnyomás, az idősek, a fiatalok…mindannyian hozzá több lépésben, hogy a napi rutin. A legjobb a séta, az bárhol lehet. A lehetőségeket, a lépéseket pedig mozgalom mindenütt léteznek, ha keresni.

Egy kis figyelem, meghatározása, néhány életmódbeli változások, ez teljesen lehetséges, hogy a legtöbben eléri a 10.000 lépés napi rendszerességgel. Készen állsz, hogy a séta, arat az egészségügyi ellátások?

Egyszerű módon kell járni az utat, hogy 10.000 lépés

  1. Használjon egy lépésszámláló vagy tevékenység tracker. Egy lépésszámláló egy olyan eszköz, ami számít, a lépések számát. Használhatja egy klip-a lépésszámláló, fitness tracker, mint a Fitbit vagy egy okostelefon-alkalmazás. Célja, hogy nézd meg a nap folyamán, hogy a haladás. Ha rövid a lépéseket, lehet, hogy motiválja önt, hogy tegyen egy sétát az ebédszünet közben, vagy egy vacsora utáni séta. Egy tanulmány Ausztráliában megállapította, hogy a munkavállalók, akik viselt pedometers az irodában a célunk, hogy a 10.000 lépés 125 nap szűkítették le a derekukon — jó előrejelzője a jövőbeli szív-érrendszeri, valamint a cukorbetegség kockázatát.
  2. Növeli a lépéseket, fokozatosan. Csakúgy, mint bármely más gyakorlat, a rutin, a start mérsékelten, majd fokozatosan növeljük az intenzitást. Célunk, hogy adjunk legalább 300 lépés, minden nap. Nyilvántartást vezet a napi lépéseket. Akkor jelentkezzen a napi lépés összesen a folyóirat használja a hordozható készülék, vagy használjon egy ingyenes okostelefon alkalmazás, mint Mozog, segít nyomon követni.
  3. A kötelezettségvállalás, hogy több mozgás. Olyan életmódbeli változás, kihívás lehet, de a séta 10.000 lépés egy nap egy egészséges élő szokás, hogy könnyebb, mint hinnéd. Csak az elkötelezettség, a következetesség. Meg tudod csinálni, ha rászánod magad!
  4. Emlékeztetőket. Egy emlékeztető a munka naptár, amely arra ösztönzi, hogy járni egy pár kört a hivatal minden órában. Riasztó használatát a telefon, amely sürgeti, hogy a séta előtt vagy után vacsorázni. Vagy állítsa be a tevékenység tracker, hogy buzz minden órában, hogy emlékeztessem önöket, hogy elérje a lépés célja.
  5. Dobd el a minden-vagy-semmi gondolkodásmód. Minden lépés számít. Közelebb a mozgalom célja, azáltal, hogy:

Szállj le a busz, vagy a vonat egy megállóval korábban, a gyalog haza

Van gyaloglás találkozók a munkatársak helyett konferencia hívások. Mozgás mozog a tudat, hogy egy erősebb állam is!

Utazások gyalog, ahelyett, hogy a busz. Viseljen az edzés cipők, változtatni kell a cipő, hogy a hivatal.

Séta egy munkatárs az irodában, ahelyett, hogy e-mailes vagy hív.Séta egy munkatárs az irodában, ahelyett, hogy e-mailes vagy hív.

A lépcsőn használata helyett egy mozgólépcső vagy lift.

Gyalog menni az ebéd rendelése helyett szállítják az irodába. A hosszabb útvonalon vissza az irodába.

Hogy gyalogos szociális. Kérd meg egy barátod, hogy menjen sétálni, beszélgetni. Fedezze fel egy új útvonal a környéken, vagy felfedezni egy jó túra a városban, együtt.

Ne feledd: Az út, hogy az egészséges szerv mindig egy kis lépéssel kezdődik. Tehát mire vársz? Egy lépést egy egészségesebb egyéni.

 

SHARE