A LEGJOBB POZÍCIÓKAT, HOGY A SZERELEM

Rate this post

THE BEST POSITIONS TO LOVEEz egy olyan téma, amiről annyit írtak, de a felmérések azt mutatják, hogy sok pár marad monoton szempontjából pozíciókat. Van egy nagy világba, a testtartás, a misszionárius, de mi vagyunk a legjobb pozíciókat, hogy a szerelem? Mit szeretsz jobban? De mi a helyzet velük? Mi a véleménye a szakértők annak ellenére, hogy ez a kéz, válaszd ki, hogy melyik tetszik, beépíteni őket a kapcsolatok. Kezdjük!

A szeretkezés: a legjobb pozíciók

Van egy széles körű pozíciók az egyik legfontosabb titok a jó szerető. Ha neked is minden azon múlik, hogy van-e fel, vagy le kell megújítani a tudását szexuális pozíciók. Minden testtartás szex serkentik egy adott területen, ezért néhány intenzívebb, mások több romantikus, egy ideális őket elérni az orgazmust, mások, hogy őket eyaculen gyorsabban.

A helyzet a kutyus stílusban szeretem, hogy

A testtartás, a kiskutya, a nő kerül a térde, “négykézláb” a férfi hátulról hatol, beállítja a magasság, a csípő. Ez a testtartás a férfi irányítja a penetráció, mind az ütemben, ahogy a sebessége, intenzitása, amely szerint a felmérések találnak, főleg, erotikus.

Ez egy olyan pozíció, amely érzés, az a magas intenzitás. A behatolás lehet nagyon mély, hajlamosak nagyon stimuláló, mert elérte a G-pont könnyedén. Ezen kívül, az ember elérheti a csiklóját. Hogy ez nem vizuális kapcsolat, de számára a látás általában elég ösztönző is vizuálisan

A káma-szútra pozíciók szeretem, hogyA káma-szútra pozíciók szeretem, hogy

A káma-szútra egy ősi szöveg indiai arról, hogy a férfi szexuális viselkedés. Ebben találunk egy széles tőzsdei szexuális pozíciók. Mi magyarázza, hogy néhány, hogy élvezze nagyobb népszerűsége:

A Gyönyör: Ő közeledik az ágy szélét, miközben ő letérdel, hogy az első, így a pénisz, a magasság, a hüvely, a pozíció, ahonnan indul a penetráció.

Fusion: ül az ágyon egy kicsit ferde visszafelé, a két tenyér. A nő ül, a lábait kinyújtva vagy hajlított, míg az is, hogy a hátsó, reclined-hátra dőlve a két tenyér.

A pozíciókat, hogy tovább tart az ágyban

Egy pozíció, amely a leginkább ajánlott, hogy tovább tart az ágyban, hogy A Kanál. Ebben a helyzetben mindketten hazudnak egymással szemben. A medence a nő kell, hogy legyen valami több, a fenti, a hip-dőlt előre a lábát megfeszítve. A penetráció ebben a helyzetben sekély, amely megakadályozza, hogy az az ember volt túl gerjeszti, továbbá nem nagyon alkalmas egy gyors ütemű penetráció. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy a szex játék, az izgalom, cirógat, más területeken a test mindkettő.

A legjobb póz, hogy egy nőnek orgazmusa

Általánosságban elmondható, hogy a legjobb pozíciókat neki, hogy elérje az orgazmust, azok, amelyek lehetővé teszik a mély behatolás, valamint stimuláció a falak, a vagina. Az egyik leggyakoribb az a hívás, Hogy az Ágy Szélét. Ebben a helyzetben hazudik vele vissza az ágyra, a csípő szélén ugyanaz. Azt kell emelni a lábát, támogatja őket a mellkasán, majd behatol, amíg el a lábát.

A legjobb pozíciókat, hogy befejezni egy férfiA legjobb pozíciókat, hogy befejezni egy férfi

Egy jó ötlet, hogy egy ember megy, megy megváltozik a testtartás növelése, valamint a gerjesztés a progresszív formában. Az ideális helyzet, hogy a végén egy ember, ahol ő irányítja is van egy perspektíva vizuális erotikus. Egy jó sorozat lenne kezdeni, a testtartás, a misszionárius, akkor vele tetejére, később oldalán lábakkal együtt, hogy vége a négy lába, ő pedig hátulról hatol.

Fontos, hogy a kísérletezés, a pozíciók konszenzuson alapuló, mindig viszem a nyugalmat. Ha szereted a partnered mindig ugyanabban a helyzetben próbáld meg nem változik, több mint 2 pozíciók a szexuális érintkezés. Szintén tartsd észben, hogy egyes nők, a penetráció túl mély fájdalmat okozhat, különösen, ha a méret a péniszed nagy, akkor kell, hogy folytassa érdekel.

SHARE