A Honlap

Néha több kiegészítők ugyanakkor, mivel erősíti az immunrendszert, a másik szívet, javítja a memóriát, a máj működését. Megvesszük őket gyakrabban, gyakran feleslegesen. Lássuk, mit kell tudni, ha úgy dönt, étrend-kiegészítők.
Étrend-kiegészítők szükségesek, azonban tisztában kell lennünk azzal, hogy mi is vannak, használd őket bölcsen. Meghatározása szerint, “egy élelmiszer-ipari termék, amelynek célja, hogy pótolja a normál étrend, amely koncentrált forrása a vitaminok, vagy ásványi anyagok, vagy egyéb anyagok, amelyek a kiállítás egy táplálkozási vagy más élettani hatása van.” Ez utóbbi megfogalmazás lehetővé teszi, hogy helyezze be a hatóanyagokat, amelyek nem részei az étel (például a Macskagyökér kivonat vagy Ginkgo), valamint a fogyasztóknak a gyógyszer tulajdonságait, a kábítószer.

Eközben a feladat a Kiegészítés, hogy töltse ki a hiány, a tápanyagok kapcsolódó alultápláltság annak érdekében, hogy az egészség megőrzéséhez. Ha a hiány okozta a betegséget, akkor szükség van egy gyógyszer, nem étrend-Kiegészítő. Mindkét lehet ugyanazt a hatóanyagot, de a gyógyszer tartalmaz egy összeg, amely a terápiás hatás, amely megerősítette a klinikai vizsgálatok.Népszerű azt jelenti, hogy a fogyás nem működik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyártó azt javasolja, hogy használják őket egy alacsony kalóriatartalmú étrend, testmozgás, ami igazán, mert a fogyás. Nincsenek mellékhatásai lehetnek az étrend-Kiegészítő piacon. Hogyan illuzórikus a hatékonyságát, az azt jelenti, hogy a potencia. Ha helyreállítani a szexuális teljesítményt, akkor az az elv, placebo vagy, ezért tartalmazó anyagok, amelyek részét képezik a drogot.

Úgy tartják, hogy étrend-kiegészítőket vásárolni. 30% – át. a társadalom. Gyakrabban választják, nem a nők, az emberek a magasabb, míg a középfokú oktatás, a lakosok nagy városokban, ami azt jelenti, hogy az emberek tudják, hogy nem elég, hogy az egészségügyi – szükséges nem kell gondoskodni. Pedig a reklám azt mondja nekünk, hogy hogyan kell csinálni – meg kell, hogy étrend-kiegészítők.

Ezért veszünk étrend-kiegészítők, anélkül, hogy gondoltam, ha Szükségünk van rájuk, vagy ha hiányzik a tápanyagok egyáltalán, s ha igen, melyek ezek? Ez utóbbi kérdésre nem tudunk válaszolni. Sőt, a fele biztos, hogy az ilyen gyógyszerek, amelyek gyakran által kínált hirdetési, enyhíti a különféle betegségek gyógyítására. De nem, nem, gyógyászati tulajdonságokkal.

Keresse meg más közösségi média profilok:


Vissza a főoldalra

www.caphealthcheck.eu