6 A partnere korai ejakulátor? Ismerje meg és fedezze fel, hogyan segíthet

Rate this post

Ha azt gyanítja, hogy partnere korai ejakulátor lehet, akkor ez a cikk, amelyet nem lehet leállítani. Megmagyarázzuk pontosan, hogy milyen korai ejakuláció áll, és hogyan tudja tudni, hogy partnere szenved-e ebből a problémából. De nem fogunk ott maradni. Mint tudjuk, hogy mi érdekli a megoldások akkor javasolni fogja, hogyan segíthet a férfit, aki a korai magömlés. Mindannyian szeretnénk, ha a szex a lehető leghosszabb ideig tart, és nyilvánvaló, hogy az idő előtti ejakuláció véget vethet a szexuális kapcsolat kielégítésének. Nem probléma, amelyet csendben kell szenvedni, mert ha van olyan dolog, amit tehetsz, hogy javítsd a helyzetet. Tehát további késedelem nélkül kezdjük!

6 A partnere korai ejakulátor? Ismerje meg és fedezze fel, hogyan segíthet

Mi az idő előtti? Fedezd fel, hogy mit jelent a férfiak előrehaladása

A korai magömlés kifejezést széles körben használják, de tényleg tudjuk, hogy mit jelent? A korai ejakuláció a férfiak leggyakoribb szexuális problémája. Becslések érinti visszatérően 30% -a szexuálisan aktív férfiak régi formáját, míg legalább 70% -uk volt egy epizód a korai magömlés az egész életét. Ellentétben az általában gondolkodással nem feltétlenül kapcsolódik a korhoz, hiszen az utóbbi évtizedekben a korai magömlés egyre gyakoribb a fiatal férfiaknál. Nem túl gyakori, hogy a korai magömlés motiválja fizikai okok, de ha ez nagyon gyakori, hogy indul, mint egy átmeneti folyamat, és elindít egy sor pszichológiai reakciók krónikussá válik.

A korai magömlés számos fogalommeghatározása létezik, de a szexuális kapcsolat időtartamát nem úgy definiáljuk, ahogyan bizonyos helyeken történik. Számunkra a legmegfelelőbb meghatározás az, hogy egy korai ember olyan, aki előbb eljut az ejakulációhoz, mint amilyennek tetszene, és nincs akaratának ellenőrzése. Ez az irányítás hiánya vagy akarata az, ami igazán meghatározza, hogy mi legyen korán. A leggyakoribb az, hogy egy korai ember ejakulál a behatolás kezdetén vagy még korábban, ami a partner elégedetlenségét eredményezi.

Hogyan segíthet a korai ejakulátorban?

Az első dolog, hogy javasoljuk, hogy segítsen egy embernek szenvedő korai magömlés, hogy neki a feltétlen támogatást. Ha hibáztatjuk őt, csak súlyosbítanánk a problémát, hiszen valójában nincs bűntudat vagy bűntudat ebben a problémában. De sem a paternalizmushoz, sem az áldozathoz nem tartozik. Fontos, hogy minél hamarabb szembesülj velük, hogy problémád van, úgy gondolja, hogy ez egy pár probléma, és együtt jár az út megoldásához.

Fontos, hogy mozog a cselekvésre a lehető leghamarabb, mert minél hamarabb kezdődik a korai magömlés gyakorlatok kijavítani, mielőtt már nem szenved lelkileg. Ez segít, hogy tudja, hogy nagy százaléka a férfiak töltik, vagy átesett egy hasonló probléma egy bizonyos ponton az életükben, ezért nem érzem, hogy ez olyasmi, ami csak az lesz rá.

Hogyan segíthet a korai ejakulátorban?

Hogyan lehet az ember gyors ejakulálása?

Sok dolog van, hogy egy korai ejakulációban szenvedő ember megteheti, hogy megoldja, és sok más, amit tehetsz párként.

Az első dolog, amit tennie kell a korai magömlés kezdeni az utat, amely elvezet az ejakulációs ellenőrzés, hogy keresse meg a PC-izom (musculus pubococcygeus). Ez az izom a gerincoszloptól a gerinc alsó részéig fut. Vannak nagyon egyszerű gyakorlatok, amelyek segíthetnek a férfiaknak a merevedési zavar és az idő előtti ejakuláció leküzdésében. A gyakorlatokat könnyű elvégezni, mint bármely olyan izom-képzés, amelyre állandóságra van szükség.

Az első lépés az ilyen PC-izom megtalálása. Ehhez mondja meg neki, hogy hagyja abba a jet-ot, amíg vizelést végez. Az izom, amelyet megállítunk, pontosan a PC izom, és ugyanaz az izom, amelyet meg kell nyomni, hogy elkerüljük a sperma kilépését.

A lokalizáció után, összehúzódások sorozata és izomrelaxidok készülnek naponta 10-15 percig. Egy hónap múlva az izomnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy továbblépjen a következő fázisba, amely megpróbálja aktiválni a maszturbáció során az ejakuláció megállítását. Türelemmel és gyakorlattal pár hét alatt nagyszerű javulást tapasztal.

Hogyan lehet tovább élni az ágyban, ha nő vagyok

Nem szabad szégyellni, ha partnere hosszabb ideig szeretne az ágyban. Teljesen törvényes vágy, hogy képes legyen kifejeződni és együtt dolgozni. Függetlenül attól, hogy partnere korai ejakulátor, vagy sem, az igazság az, hogy a férfi és női szexualitás nagyon különböző. A nők sokszor élvezhetik az orgazmust, és sokáig izgatják magukat, ha az ember az ágyban rájuk figyel. Ez egy téma, amiről beszélnie kell a partnerrel. Számos módszer létezik, amivel próbálkozhat együtt vagy át elválasztjuk. Az igazság az, hogy a hosszabb kapcsolatok mindkettő számára kellemesebbek lesznek, így az erőfeszítés megérte.

SHARE